Dé referentie van de boekhouder-fiscalist

U bent voortdurend in de weer voor uw cliënten. U beantwoordt hun vragen, optimaliseert hun bedrijfsstructuur, kijkt vooruit en plant op lange termijn... Daarin bent u écht goed.

Maar die drukke activiteiten gunnen u nog weinig tijd om de stortvloed boekhoudkundig en fiscaal nieuws te selecteren en te beoordelen. Dat is precies waarin ComptAccount sterk is.

Lees alles over de nieuwsbrief

Permanente updates over boekhoudkundige en fiscale nieuwigheden

De wekelijkse fiscale updates zijn de ruggengraat van ComptAccount. Die nieuwsbrief bevat zorgvuldig geselecteerd fiscaal nieuws mét commentaar door onze redactieleden. Zo bent u meteen mee.

Wilt u graag wat meer weten over een onderwerp dat deze keer niet in de nieuwsbrief staat? Dan gidst de zoekmotor u naar een forse online bibliotheek vol artikelen en commentaarstukken over uw thema.

Uw persoonlijke code

Persoonlijke antwoorden van fiscale specialisten

Soms vindt u het antwoord op een pertinente fiscale vraag niet in boeken of artikelen. Soms wilt u gewoon een sparringpartner die zijn licht eens laat schijnen op het probleem waarover u zich moet buigen.

Als ComptAccount-abonnee, kunt u uw vraag aan onze redactie stellen. U krijgt een gericht antwoord dat u helpt om die lastige hindernis te nemen. Zo kunt u aan uw klant snel een werkbare oplossing bieden voor zijn probleem.

Krijg toegang tot de grootste fiscale onlinedatabank...

7 redenen om ComptAccount te kiezen

 1. Blijf op de hoogte van boekhoudkundig en fiscaal nieuws

  U krijgt elke week een nieuwsbrief boordevol interessante artikelen over fiscale nieuwigheden. Onze redactie selecteert de berichten en geeft er verhelderende commentaar op. Zo moet u zélf niet zoeken naar relevante veranderingen in de wet of belangrijke rechterlijke uitspraken.

 2. Lees commentaren van specialisten

  Ons redactieteam wordt geleid door Emile Masset, een ervaren jurist en bedrijfsrevisor die de nieuwe fiscale regelgeving voltijds opvolgt.

  Emile en zijn team onderwerpen elk nieuwsbericht aan een strenge analyse en geven duidelijke en kwaliteitsvolle commentaar waaraan u écht iets hebt.

 3. Stel directe vragen aan onze redactie

  Als ComptAccount-abonnee mag u onze redactie op elk moment van de dag ‘lastigvallen’. U vult gewoon het formulier op de site in, en stelt uw vraag. Dat mag een theoretische situatie zijn, of een praktisch probleem uit een concreet geval waarmee u worstelt.

  We bezorgen u zo snel mogelijk een nuttig antwoord. Uiteraard houden we onze correspondentie confidentieel.

 4. Vind relevante regelgeving in een oogwenk

  Uw fiscaal-juridische databank ComptAccount telt duizenden documenten over alle thema’s met betrekking tot boekhouden, fiscaliteit en vennootschapsrecht: inkomstenbelasting, belasting over toegevoegde waarde, registratie- en successierechten, boekhoudwetgeving, boekingen, wetboek van vennootschappen, faillissementswet, wet op de VZW’s enz. We labelen elk artikel, zodat u het achteraf gemakkelijk terugvindt.

 5. Win tijd dankzij de handige zoekmotor

  ComptAccount heeft een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmotor. U vult gewoon een trefwoord in. De databank zoekt vliegensvlug in alle beschikbare bronnen en ordent de documenten volgens relevantie. Zo vindt u altijd meteen de juiste alinea in het juiste artikel.

  Hebt u toch het gevoel dat u niet alles uit ComptAccount haalt? Vraag dan een gratis opleiding aan voor u en uw collega’s. Dan leert u ComptAccount heel wat efficiënter gebruiken.

 6. Log altijd en overal in

  ComptAccount is een onlinebibliotheek. Dus moet u geen software installeren en geen updates uitvoeren. Alle nieuwigheden verschijnen automatisch als u inlogt. Dat kunt u trouwens altijd en overal – vanop eender welke computer. Al wat u nodig hebt, is uw wachtwoord.

  Uw ComptAccount-abonnement is bovendien géén persoonlijk abonnement. U mag het dus delen met uw collega’s. Enige voorwaarde? U logt nooit samen in. Dat is perfect werkbaar voor kleine kantoren tot vijf fiscalisten. Bent u met meer? Dan is een extra abonnement aangewezen. Voor grotere teams maken we graag een offerte op maat.

  Bestel uw account nu!

 7. Bekijk teksten in twee talen

  ComptAccount is perfect tweetalig. U vindt de Nederlandse en Franse teksten netjes naast elkaar. Dat maakt switchen tussen de talen en navigeren heel eenvoudig.

top of page
ComptAccount is door Larcier-Intersentia Luxembourg ontwikkeld