Uw team van fiscale specialisten

Als ComptAccount-abonnee maakt u rechtstreeks gebruik van de kennis en ervaring van een team dat bestaat uit ervaren boekhouders, bedrijfsrevisoren en fiscalisten onder de deskundige leiding van onze twee hoofdredacteurs:

Photo Emile Masset

Emile Masset is licentiaat in de rechten - fiscalist. Als bedrijfsrevisor van 1987 tot 2004, stelde hij zijn ervaring meer dan 20 jaar ten dienste van verschillende KMO's. Emile Masset is eveneens de initiatiefnemer van FiscalNet (recent TaxWin Expert geworden), een online dienstenpakket dat bestemd is voor advocaten fiscalisten, voor accountancykantoren en de fiscale diensten van ondernemingen.

Photo Jo Fabré

Jo Fabré is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen. In de hoedanigheid van gewezen bedrijfsrevisor heeft hij een uitgebreide ervaring opgebouwd in boekhoudkundige en fiscale materies.

Het team van Jo Fabré en Emile Masset volgt de boekhoudkundige en fiscale actualiteit op de voet en becommentarieert die nieuwigheden onmiddellijk. Deze ontwikkelde ComptAccount naast FiscalNet (recent TaxWin Expert geworden) om specifiek in te speken op de verwachtingen van boekhouders-fiscalisten.

ComptAccount is door DBiT ontwikkeld, een dochteronderneming van Groep Larcier